Holnap irany haza:)

2010.01.14. 14:24

haleee:)

Mizu?? Bogi koszi,h legalabb te nezed a blogom:P

Tegnap hazajott vegre a csajszi:) Es tiszta beteg:) Nah latjatok ezert nem megyek sielni meg persze azert,mert kitornem kezem-labam:) :P Holnap megy a gyerekert a hegyekbe,mert a baby ottvan a nagyivan a nagyneninel:) De elvileg -19 fok korul van ott uhogy jonnek is vissza szombaton:) Meg jo,h en nem megyek:P A buszon holnap 11-kor indul uhogy kb. 1 korul leszek Pesten,ha nem jarok ugy,mint vasarnap:) Vegulis mind1:) Nem sietek sehova:) Mondajtok,h nem lesz sztrajk.. Leci!!!!! Miert ilyen szemetek? Ha ezert nem fogok tudni talalkozni Anival kinyirok vkit ott fent...

Jon vki a Piar szalcsira? Ha igen csaphatunk egy picike oszttalit:) Tok jo lenne vkivel talalkozni:) Nah hat kb. ennyi van itt:)

Jah tegnap vicces volt a nemetem:) Gyilkosoztunk:) De hat ugye eleg gyer volt,mert olyan jo erveket nem tudunk meg a sajat nyelvunkon sem felhozni:) Nemhogy nemetul:) De nagyon vicces volt:) Mindenki csak mutogatott a masikra:P hehe... Meg neztunk filmet is:) Mar ne kerdezzetek a cimet:) De jo volt csak a sotetben konnyu este 8 es 9 kozott elaludni:) Csak ezert nem volt tul jo otlet:) Asszem vmelyik srac horkolt is:) Hat kivancsi leszek,h alakulnak e ki olyan baratsagok,mint az elozo csopiba:) Remeljuk:)

nah megyek nemetezni:(:S csoksz

A bejegyzés trackback címe:

https://brigusz.blog.hu/api/trackback/id/tr991671973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása