2009.09.10. 15:49

Találtam egy tök édi családot,ha mégse kéne mennem Bécsbe,de azok bazi messze vannak.S:( De mikor meg már elkezdtem velük e-mailezni írt Dorottya,aki eltűnt 2 hétre,mint a kámfor,hogy eddig "beteg" volt és most megy vissza. A nővérem meg hívott másnap délután,hogy azt mondta neki a Dorottya anyja,hogy már otthon van a család úhogy mostanában fognak írni! Ezt nem hiszem el! Durva!! Találok egy családot,akik tök arik és erre mégis fognak írni? Hát nem szemétség ez? Izsé neked is ennyik kellett szarakodnod,mielőtt kimentél? Mindez hétfőn-kedden volt! és még nem írtak a Bécsiek.... Akkor most mi van??? Kiakadok... Na mind1:)

Voltam Pesten kedden-szerdán Szilkávalll:))) Tök jó volt:) Elösszőr bementünk a suliba,ahol elleptek minket a "kicsik":P Mindenki jött oda dumálni:) Jó volt:) Aztán voltam Imre bá-nál:) Aztán találkoztunk öcsiiivelll:) Jeeee!! Elmentünk Ani apujának egy kutyáért és jött velünk:) Végre röhögtünk egy csomót:) Annyira édes a kutyu:) Ottvolt a lakásba velünk éjjel és 2 óránként nyűszített egyet aztán visszaaludt:P Másnap meg jöttünk haza:( És tessék most itt ülök az asztalomnál és németet vagy latint kéne tanulnom! Úhogy megyek is!!

csókk

A bejegyzés trackback címe:

https://brigusz.blog.hu/api/trackback/id/tr691373194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása