2009.10.07. 19:07

szia mindenki!

elosszoris bocsi az ekezetekert:),amik nincsenek:)

Hat vegulis ideertunk!Ha vmi latni akar kepeket arrol,hogy hogy nyomom meg a csengot meg effele hulyesegek Anit keresse:)

Szoval nagyban csengetek,semmi...ez is ram vall:) Ekkora mazlit:)erre Ani megszolal,hogy he nem ez az a csaj? Es akkor fordult be az utcan Maria:) Aztan behivott miket,megvendegelt,de mi nem kertunk semmit persze:P Aztan meg anyuek elzuztak haza! Jah am remelem mar hazaertek:) Es en visszaterten a hazba:) Van egy felszemu macska meg egy suket kutya:) Es meg nekem mondjak,hogy el kene altatni a vak kutyam:) hehe.. nah jo ez nem szep:) Aztan dumaltunk,dumaltunk,dumaltunk,stb...:) Es egyszercsak megjelent egy srac,aki szinten itt lakik veluk:) Allatorvos lesz:) Nah mind1:) A tobbit kepzejetek hozza:) Aztan megmutatott mindent a haz tetejetol az aljaig! Es most egyedul utom ezeket a hulye ekezet nelkuli billentyuket:) Nagyon idegesito am:) majdcsak megszokom egyszer:) A csaj dolgozik,mert persze 1 nap dolgozik a heten es az pont ma van:P De ilyen az en szerencsem! Jah azt meg ne mondtam,hogy a gyerek sincs itthon:) hehe.... tetopont:) Holnap jon haza a mamitol a hegyekbol:) Remelem majd engem is visznek:) Nah nagyjabol ennyi:) Majd irok minnel elobb,de most asszem lefurdok es olvasok vagy vmi ilyesmi:) Vagy msn-ezek:) Letöltöttem a skype-ot uhogy lehet,hogy ott tobbet leszek fent:)

Na csok a pofitokra:) jah am tok zsir a szobam:) Pontosabban inkabb cuki:) szines szekreny es betus fuggony:) Majd otthonra is beszerzek ilyeneket:) jajj jojjon mar haza a csajjj!! Nem akarok egyedul gubbasztani itt!! Majd lekozelebb teszek fel kepeket:) Csak meg elemet kell vennem:) nah mind1:) Mentem:)

CSOKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://brigusz.blog.hu/api/trackback/id/tr231434730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása