2009.12.13. 14:22

halle!

Elosszoris ott kezdem,h a hegyekben vagyunk es zuhog a ho mar 3 napja:) Annyira szep mindenn! olyan jo:) Bar en viszont kicsit ugy erzem magam,mintha sehova nem tartoznek... Es ez baromira nem jo erzes... Jajj mar amugyis ugy mennek haza! Rettentoen varom mar a 23.-at!!!! Es most az sem fog erdekelni,hogyha anyu veszekedni fog velem,mert otthon leszek es ez lesz a lenyeg. Amugy most veszem eszre,h amikor a patrongyarban voltam mennyire nem ertekeltem,h hazamehetek. De most,h mar 2 honapja nem voltam otthon es nagyon hianyoznak! Rettentonel is rettentobben! Na mind1:) Csak,h meghozzam mindenkinek a karacsonyi hangulatot mutatok kepeket a horol:) Amugy otthon nem esik????

 

csok nektekkk:)

A bejegyzés trackback címe:

https://brigusz.blog.hu/api/trackback/id/tr481594189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bog(: 2009.12.15. 21:55:54

dehogynem, briggancs, nálunk (mohács) 10 cm-es hó van, úh gondolom szekszárdon is(: itt pesten is szállingózott, de miért is maradt volna meg. bár piliscsabán egy pici még van(:
nna, de szóval otthon hófúvás meg stbstb van(:
pusz
süti beállítások módosítása