Holnap:)

2009.12.22. 19:34

Hallee:)

Holnap utazok vegre haza:) Annyira jo lesz:) De olyan fura erzesem volt,amikor elmentek... Olyan edi volt a gyerek teljesen be volt bugyolalva,integettem neki es gyorsan kiszabaditotta a kezet es visszaintegetett...:S:(:( Olyan edi volt... De megyek haza es ott nem 1 gyerek var,hanem 6:):P:P Majd felmenekulok Pestre a sok gyerek elol:) Amugy most vettem eszre,h magaz a csajszi anyja... Latszik,h nem beszel hozzam sokat...

Jah es 10.-en jovok vissza,11.-en kezdodik a nyelvtanfolyamom... Ujbol.. Szurkoljatok,h ne fogjak megint ki egy Abdult:P Amugy varom,h kikkel leszek egy csopiba.. Ez a resze izgi. Megneztem a konyvet es eleg neheznek tunik... Nem tudom miert... Remelem nem olyan veszes. 13.-an jon haza a csajszi,mert sielni lesz,a gyerek 7.-etol a mamanal es pedig 15.-en megyek megint haza:) Es ez mar 100%:):) Amugy nem megy veletlenul vki a piar szalcsira?:P Csak mert en megyek es csaphatnank vmi jo kis dumapartyt:) 17.-en vissza...:) Jo lesz az a hetvegem en erzem:) Huuuu nagyon varom mar:) de most elobb erjek haza:) Azt sem tudom,h mikor kell felkelnem...:P Nah mind1:) Max itt karacsonyozok:P Enyem lenne az egesz haz:)

Nah megyek meg pakolaszni:) Csokkssssszzzz

BOLDOG KARACSONYTTT!!!!!!!!!!!!  Jah es a csiga legyen veletek:) _@_/"  Bence meg mindig nem tudom visszafele:P de majd te:)

Nah csokkssszz

A bejegyzés trackback címe:

https://brigusz.blog.hu/api/trackback/id/tr291616466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása