2009.09.02. 13:15

Már szeptember van és még mindig nem írt a nőcike! Kezd kicsit idegesíteni! Bár kint később kezdődik a suli,de akkor is! Szegény anyu meg beteg lett úhogy most legalább gyakorlom a házimunkákat:P Pénteken a nővéremhez kell mennem,ahol oltást kapok!:S:(

Hétfőn voltam Bp-en a kórházban kivizsgáláson! Csináltak EEG-t meg vérvétel is volt:S Még min. 1 évig kell szednem a gyógyszert csak azt nem tudják még,hogy milyen mennyiségben! Ha kevés gyógyszer van a véremben,akkor egészet kell,ha nem akkor felet!! Szurkoljatok,hogy legalább csak felet keljen!:)

Ja és persze a mai programom megint gyerekvigyázás minden menyiségben! Hála Istennek anyu elaltatja úhogy én addig csinálhatok vmit mást!:P Muszáj németeznem(ezt is be kell iktatni a programba)! De hogy mikor az még elég ködös! Am másik,hogy szeretnék elmeni a barátnőmhöz,de ez elég reménytelen ilyen zűrzavarban! Pedig én próbálom megszervezni! Nah remélem már végre lesz vmi és megoldódik legalább 1-2 dolog!

A bejegyzés trackback címe:

https://brigusz.blog.hu/api/trackback/id/tr441355224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bog(: 2009.09.05. 09:33:47

Csocsi Brig(:
Naaa, kinn vagy már? vagy még mindig nem jelentkeztek? jó látni, hogy egy kicsit többet írsz, mint Izs..bár biiiztos nagyon leköti a kissrác(: puszipuszi(:

brig:) 2009.09.05. 19:50:52

szia bog:) nem még nem írtak,de már elkezdtem más család után nézni,mert azért én sem várhatok végtelenségig:)
süti beállítások módosítása